viernes, 13 de febrero de 2009

ZAPATERO ADVERTEIX QUE " ENCARA NO HEM TOCATFONS "

Zapatero adverteix que "encara no hem tocat fons" en la crisi, un debat en el congrés sobre la crisi, les paraules de Zapatero diu que adverteix que " encara no hem tocat fons " en la crisi.
Però se sap per les estadisticas que uns " tres milions dues-centes persones " estan en crisis però Zapatero va abordar el gran problema que diu que li afebleix i que li va dur al congrés fa uns dias, per a escoltar les dures crítiques de tots els grups parlamentaris, amb l'única excepció del seu partit. La xifra de desocupats, de forma pausada i dramatica, que se li haciá molt dificil reconèixer al president però amb un poc d'optimisme, va dir les paraules " Encara no hem tocat fons " i " és un poc arriscat predir quan començarem a veure la llum al final del túnel ", són paraules de Zatatero per a reblar la impresición que ja no es molesta a encobrir que el panorama és negre, fins i tot en els seus parlaments.
Tots els portaveus, després de llançar el devessall de retrets -"alleujaments", segons Zapatero-, fer desenes de propostes concretes i demanar un canvi d'estratègia, li van agafar la paraula i es van apuntar a la possibilitat del pacte d'Estat enfront de la crisi.
Amb diferents fórmules, que van des d'una espècie de Pacte de La Moncloa, que ve defensant Josep Antoni Duren Lleida (CIU), a l'Observatori de la Crisi que proposa Josu Erkoreka (PNB) o la comissió parlamentària de ERC i Esquerra Unida. "Deixi's ajudar. A vostè li basta el diàleg social per a assegurar-se la pau social i evitar una vaga general.

No hay comentarios:

.