jueves, 26 de febrero de 2009
ORADA AMB SALSA DE CLOÏSSES
Ingredients
* 1 orada de 2 kg. aprox.
* 1/2 kg. de cloïsses
* 50 gr. de mantega
* 2 cull. de farina
* 1/2 litre de Brou de Peix Gallina Blanca
* 150 ml. de vi blanc sec
* 2 Pastilles de Avecren Brou de Peix -30% de sal
Preparació
Pas 1º
Assaona l'orada amb Avecrem Brou de Peix i col·loca en la besuguera
amb ½ litre de Brou de Peix, cou al vapor 15 minuts i reserva.
Posa 300 ml. del Brou de Peix en un cassó afegix el vi blanc i deixa
reduir a foc viu fins a obtenir 1/4 de litre aproximadament.
Pas 2º
Obre les cloïsses al vapor, cola el suc que desprenguin i afegix el
brou reduït. En una paella daura la farina en la mantega i incorpora el
brou reduït i cou a foc suau 10 minuts (la salsa no ha de quedar molt
espessa).
Pas 3º
Retira les cloïsses de les valvas i afegix a la salsa.
Aboca sobre l'orada presentada en plats individuals, sense la pell.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario