viernes, 30 de julio de 2010

SALGADO CONSIDERA QUE " EL PITJOR DE LA CRISIS JA HA PASSAT "


La vicepresidenta segona del Govern i ministra d'Economia, Elena Salgado, s'ha mostrat optimista respecte a l'evolució de la situació econòmica a l'assegurar en un discurs pronunciat a la localitat càntabra de Reocín amb motiu de la celebració del Dia de les Institucions que "el pitjor ja ha passat ".

Davant els "temps difícils" que s'estan vivint, Salgado ha assegurat que "el pitjor ja ha passat". "Al Govern estem convençuts que anem a sortir reforçats, amb un model productiu més competitiu", va puntualitzar la ministra.

"Des de fa dos anys ens estem enfrontant a la major crisi que ha viscut Espanya i que té la seva cara més dura en la desocupació", va reconèixer.

Així mateix, Salgado ha apostat pel paper que, dins les seves respectives competències, han d'exercir les administracions amb "mesures i reformes estructurals que permetin la recuperació econòmica que ens retorni al camí de la prosperitat".

La festivitat, - que commemora l'origen, fa 232 anys, dels Nou Valls, antecedent de Cantàbria -, va estar presidida, per primera vegada, per un ministre i no pel delegat del Govern, com venia sent habitual, i va comptar amb la presència del president de la Comunitat de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, que va coincidir en el missatge optimista de la titular de la cartera d'Economia, a la qual va atribuir un paper destacat en l'acord sobre les obres de l'AVE a Cantàbria.


"NO ANEM A CONSENTIMENT ATROPELLAMENTS NI BAIXAR LA GUÀRDIA"

En aquest sentit, el president càntabre va recordar que el proper 12 d'agost es signarà el protocol per a desbloquejar l'obra de l'AVE, un acord en què va destacar el paper realitzat per Salgado. Tot i això, Revilla va advertir que "no es van a consentir atropellaments i no es va a baixar la guàrdia".

Així, Revilla va concloure assegurant que "les crisis són oportunitats" i va apostar per un nou model econòmic en què prevalguin aspectes com les energies renovables i no tant la construcció o el turisme.

"Aquesta terra sortirà abans que les altres de la crisi perquè hem estat planificant el futur durant els darrers set anys a través del Pla de Governança", va sentenciar.


No hay comentarios:

.